DESIGNA DIN EGEN POSTER - MAPIFY BY ARTIKS
 

Betingelser & vilkår

Garanti

Der er garanti på alle varer, der sælges af Artiks.dk. Under garantiperioden vil vi kompensere for enhver produktionsfejl i varen.

Før en kompensation kan udbetales, skal Artiks.dk have mulighed for at inspicere varen. Det er alene op til Artiks.dk, om denne ret anvendes. Artiks.dk træffer den endelige afgørelse om, hvorvidt en ny vare fremsendes. 

Returret

Når du handler hos Artiks.dk, har du 30 dages returret begyndende fra den dag, hvor du modtager varen. Hvis du vælger at anvende denne returret, skal du tydeligt indikere det. Din 30-dages returret starter den dag, hvor du modtager dit køb.

Når du returnerer en vare, skal varen være i samme stand, som da du modtog den. Du må ikke anvende varen, selvom du naturligvis må inspicere den forsigtigt. Hvis varen er beskadiget eller gået tabt som følge af din forsømmelighed, mister du returretten.

Når du returnerer en vare, skal du returnere alt, der var inkluderet i den originale levering, inklusive men ikke begrænset til al emballage, alle ekstra modtagne gaver og den købte vare.

Returomkostninger

Hvis du har returneret varer til os, bærer du ansvaret for alle returomkostninger, når du returnerer varen.

Uafhentede forsendelser

Artiks.dk forbeholder sig ret til at opkræve kunden 150 kr. for hver uafhentet forsendelse.

Refundering af returvarer

Hvis du har returneret en vare til Artiks.dk, vil vi refundere dit køb til købsprisen indenfor 30 dage fra den dag, hvor vi modtager dine returvarer. Hvis du har returneret varer til os, bærer du ansvaret for alle returomkostninger, når du returnerer varen.

Persondatapolitik

Artiks.dk følger alle relevante nationale persondata- og databeskyttelseslovgivninger i alle lande, hvor Artiks.dk handler. Når du som kunde registrerer dig hos Artiks.dk, accepterer du, at vi vil lagre dine informationer. Men, du har ret til at information om alle data, vi lagrer i henhold til alle nationale love.

Aftalens parter

Disse betingelser og vilkår udgør en bindende aftale mellem dig og Artiks.dk. I henhold til denne aftale, vil de varer og services, der købes på denne hjemmeside, blive leveret direkte til dig fra Artiks.dk.

Øvrig information

Du har som kunde en forpligtelse til at læse og acceptere disse betingelser og vilkår, før du foretager et køb.