DESIGNA DIN EGEN POSTER - MAPIFY BY ARTIKS
 

Levering/forsendelse

Det tager 3-5 hverdage at behandle din ordre uanset den valgte forsendelsesmåde. Vi ekspederer forsendelser mandag-fredag ekskl. weekender og helligdage. Du bør forvente op til 2 hverdages ekspeditiontid af din ordre (hvis du placerer en ordre mandag, kan den blive afsendt tirsdag eller onsdag).

På Artiks.dk tilstræber vi at tilbyde de bedste varer til konkurrencedygtige priser, og som sådan er vi nødt til at opkræve et lille gebyr for hver pakke, du vælger ikke at afhente på posthuset. Vi håber, du forstår, at dette udelukkende dækker forsendelsesomkostningerne, og at vi med dette gebyr søger at sikre vores kunder den bedst mulige service til konkurrencedygtige priser. På dette tidspunkt er dette gebyr 150 kr. for hver uafhentet pakke samt pakker, hvor modtagelse er nægtet.

Ombytninger/returneringer

Alle køb hos Artiks.dk er underlagt 30 dages returret, der starter den dag, hvor varen er modtaget. Hvis du vælger at gøre brug af returretten, skal du tydeligt indikere, at du ønsker at bruge returretten, før du returnerer varen.

Når du returnerer en vare, skal varen være i samme stand, som da du modtog den. Du må ikke anvende varen, selvom du må inspicere den. Hvis varen er beskadiget eller gået tabt grundet din forsømmelighed, mister du returretten.

Når du returnerer en vare, skal du returnere alt, der var inkluderet i den originale forsendelse, inklusive men ikke begrænset til al emballage, alle ekstra modtagne gaver og den købte vare.