DESIGNA DIN EGEN POSTER - MAPIFY BY ARTIKS
 

Om vores produkter

Vi vil gerne have, at du er vild med vores plakater, så naturligvis bruger vi udelukkende premium kvalitetspapir og blæk.

Hvis du er interesseret i det rent tekniske, anvender vi 230g/m2 premium mat papir uden film. Det papir, vi anvender, er modstandsdygtig overfor ældning , har et mat print uden reflektioner og tykkelsen giver en større kvalitetsoplevelse.

Hvor kommer vores tryk fra? Vi samarbejder med forskellige designere og fotografter, men vi køber også professionelle fotos og illustrationer fra udvalgte kilder.

Tusindvis af plakatdesigns

Alle plakatdesigns er enten håndplukkede eller designet af talentfulde designere hos Artiks.dk. Vi har tusindvis af forskellige plakatdesigns. For at gøre det lettere for dig at finde det, du leder efter, har vi sørget for, at alle plakater fremvises med interiør. Vi har også kategoriseret alle vores tryk efter tema, så det er let at finde, hvad du søger. Hvis du for eksempel leder efter kort, dyr, abstrakt kunst, sort & hvid, eller hvad temaet nu måtte være, finder du det let under de enkelte temaer. Du kan også bruge søgefunktionen og søge efter det tema eller den specifikke plakat, du leder efter.

Hvilken plakatstørrelse eller dimension skal du vælge?

Artiks plakater kommer i forskellige dimensioner og størrelser. Dimensionerne varierer fra vertikal, horisontal eller kvadratiske formater. Størrelserne varierer fra 60x90 cm til de mindre størrelser på 14x21 cm.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge en dimension, et design eller en størrelse, kan du altid sende os en e-mail eller tale med os. Vore designere kan hjælpe dig med at finde det perfekte match.

Vælg en ramme til din plakat

Vi har rammer til alle dimensioner og størrelser, og rammerne er designet til at passe perfekt til vores plakater. Når du har fundet de plakater, du gerne vil købe, kan du let vælge en ramme, der passer til de specifikke plakater. Alle Artiks rammer er håndlavede af vores erfarne rammemagere med materialer af høj kvalitet.

Kvaliteten af vores plakater

Kvalitet og kundetilfredshed er ektremt vigtigt for os. Derfor bruger vi udelukkende den højeste kvalitet af papir, blæk og printere til at producere vores plakater. På den måde kan vi sikre, at vores produkter er modstandsdygtige overfor ældning, og at kvaliteten af selve printet er fejlfrit. Hvis du ønsker at læse mere om det, kan du finde yderligere information her.

Vil du designe plakater for os?

Vi leder konstant efter talentfulde illustratorer, fotografer og grafiske designere, så vi kan tilbyde vores kunder smukke og unikke plakatdesigns. Hvis du gerne vilhøre mere om, hvordan vi arbejder sammen med designere, så send en e-mail til info@artiks.dk.